LÄGENHETER

PLAN 1

Lägenhet 1.1

Lägenhet 1.2

PLAN 2

Lägenhet 2.1

Lägenhet 2.2

PLAN 3

Lägenhet 3

GARAGE & VALLABOD

Utöver lägenheterna så finns även möjlighet att kunna hyra garage och vallabod.

SKIDFÖRRÅD

Alla lägenheter har ett tillhörande skidförråd i markplan. 

LÄGENHET 1.1 - 4 BÄDDAR

Supermysig lägenhet i markplan. Här finns fyra bäddar, en dubbelsäng och en våningssäng. Helkaklat badrum med dusch. Köket har bekvämligheter såsom diskmaskin, kombinerad ugn/mikro samt kyl med frysfack.

LÄGENHET 1.2 - 4 BÄDDAR

Supermysig lägenhet i markplan. Här finns fyra bäddar, en dubbelsäng och en våningssäng. Helkaklat badrum med dusch. Köket har bekvämligheter såsom diskmaskin, kombinerad ugn/mikro samt kyl med frysfack.

LÄGENHET 2.1 - 8 BÄDDAR

Mycket trivsam med tre sovrum, stor balkong och bastu. Sovrum 1 har en dubbelsäng och sovrum 2 och 3 har familjesängar (dubbelsäng nere, enkelsäng uppe). Helkaklat badrum med dusch och bastu samt en separat wc. Köket har bekvämligheter såsom diskmaskin, ugn, mikro, spis samt kyl/frys.

LÄGENHET 2.2 - 7 BÄDDAR

Här finns sju bäddar, stor balkong och helkaklat badrum med en liten bastu. Lägenheten har perfekt vy över pisten. Bäddarna är fördelade i två sovrum och en skön bäddsoffa med plats för två. Sovrum 1 har en dubbelsäng och sovrum 2 har familjesäng (dubbelsäng nere, enkelsäng uppe). Köket har bekvämligheter såsom diskmaskin, ugn, mikro, spis samt kyl/frys.

LÄGENHET 3 - 11+2 BÄDDAR

Största lägenheten i Tallvillan ligger på plan 3. Den är 130 kvm och inrymmer 11+2 gäster. Hela lägenheten präglas av luftiga sällskapsytor och ryggåstak i alla rum. Här finns ett stort fullutrustat kök, två helkaklade badrum, en rymlig bastu samt tre sovrum.

Sovrum 1 har dubbelsäng, sovrum 2 har två familjesängar (120 cm säng nere och enkelsäng uppe) och sovrum 3 har en familjesäng (dubbelsäng nere, enkelsäng uppe). I allrummet finns en bäddsoffa med plats för två.

En tanke med lägenhet 3 är att kunna nyttja den för mindre konferenser. Vid den stora matplatsen finns en storbildsskärm för att hålla presentationer.

Till toppen

© Copyright Tallvillan AB 2020